Optimisták maradtak az angolok

2014. June 16. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Roy Hodgson
Anglia jó teljesítményt nyújtott első világbajnoki meccsén, de így sem bírt az olaszokkal, akik fegyelmezett játékkal győztek 2-1-re.

 

Az angolok több látványos akciót is vezettek az olaszok ellen, gyors támadóik többször megbontották az ellenfél védelmét, de gólt csak Daniel Sturridge tudott elérni, míg a squadra azzurra kétszer is eredményes volt.

A vereség ellenére az angolok reménykedve várják a folytatást, Steven Gerrard szerint Uruguay ellen javítani fog csapata.

“Egy vereség mindig csalódást keltő, de a mutatott teljesítmény, a hozzáállás egyformán bizakodásra adnak okot. Egy ilyen meccs után nem lehetünk letörve, és bár az eredmény fájó, optimistán várjuk a folytatást” – jelentette ki Gerrard.

Hasonlóan vélekedett Wayne Rooney is, aki adott ugyan egy gólpasszt, de teljesítménye nem nyerte el az angol lapok tetszését. A Manchester United támadója szerint egy-két napon belül mindenki túl fogja tenni magát a vereségen, és Uruguay ellen, csütörtökön jó eredménnyel is párosul a jó játék.

Az angolok csütörtöki győzelmére 3.40 az odds, a döntetlenre 3.50, az uruguayiak sikerére 2.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply