Belgium tökéletesen felkészült

2014. June 16. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Marc Wilmots
Hétfőn az utolsó csapatok is bemutatkoznak a világbajnokságon, köztük a vb titkos favoritjának számító Belgium is.

 

A belgák Algériával játszanak első csoportmeccsükön, és az esélyek egyértelműen az európai csapat mellett szólnak. A belgákat ugyanakkor óvatosságra intheti Costa Rica győzelme Uruguay ellen, de más esélyesebb válogatottak is megszenvedtek első meccsükön.

Marc Wilmots, a belgák szakvezetője ugyanakkor jó érzésekkel várja a bemutatkozást, abban a tudatban, hogy minden tőle telhetőt megtett az ellenfél feltérképezése érdekében.

“Minden ellenfelünk esetében kielemeztük a legutóbbi tíz mérkőzését. Igen, tizet, hogy minden lehetséges összeállításukra felkészülhessünk. Nem árulom el, mit láttunk, de az ellenfelek minden egyes játékosának egyéni képességeivel tisztában vagyok, és az összes taktikai felállásukat ismerem” – árulta el Wilmots, majd hozzátette, azért jobban érdekli saját csapata játéka, mint az ellenfélé, de úgy érzi, itt sincs oka aggodalomra.

A belga szakmai stáb az elmúlt három-négy napban alaposan kielemezte a játékosoknak az ellenfelet, a hétfői meccs után pedig az oroszokról kapnak meg minden szükséges információt Hazardék.

Belgium hétfői győzelmére 1.45 az odds, a döntetlenre 4.75, az afrikai együttes diadalára 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply