Olympique Marseille válságba került

2015. April 25. Saturday in Egyéb, Hírek

A remekül kezdő alakulat a szezon vége előtt válságba került, erre Marcelo Bielsa szerint csapata pénteki veresége újabb bizonyíték.

Generic

Az Olympique Marseille pénteken zsinórban negyedik vereségét szenvedte el a francia bajnokságban, ezúttal az alsóházban szereplő Lorient győzte le a bajnokesélyest. A marseille-iek kétgólos hátrányba kerültek hazai pályán, de felálltak a padlóról, ám a hajrában a vendégek ismét elhúztak, és végül 5-3-ra nyertek. Bielsa együttese az újabb vereséggel visszacsúszott a tabella 4. helyére, és ezzel már az Európa Liga-indulás is veszélybe került.

A marseille-iek vezetőedzője nem is tagadja, hogy komoly hullámvölgybe került a gárda, amelynek már nyolc pont a hátránya a listavezető Lyon mögött.

“Nagyon bonyolult helyzetbe kerültünk, ez a szezon legfontosabb időszaka, és nekünk tövestül kell kiirtani a hibákat. És persze a megoldást nekem kell megtalálni, az én munkámért nekem kell vállalni a felelősséget” – mondta a szakember.

Ugyanakkor Bielsa nem tartja igaznak a vádakat, amelyek szerint a játékosai kimerültek, ezt bizonyítja a két hajrában kapott gól is, a fáradtság pedig a vezetőedző hibája.

“Nem hiszem, hogy a fizikai felkészültség vezetett a vereséghez, szerintem a második félidőben a játékosok még többet is futottak, mint az elsőben” – véli Bielsa.

A listavezető Lyon vasárnap a 15. helyezett Reims otthonába látogat: a hazai győzelem oddsa 4/1, a döntetlenre 13/5, a vendégek sikerére 3/4 a szorzó.

Ősszel a Lyon 2-1-re verte a Reimset a francia pontvadászatban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply