Tevez nem a pletykákra, hanem a Juventusra koncentrál

2015. April 26. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevez
Carlos Tevez kitűnő szezont produkált, és a Juventusnak a hajrában is nagy szüksége lesz a góljaira.

A Juventus a nyári edzőváltás után abban reménykedett, hogy Massimiliano Allegrivel nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi porondon is le tudja tenni a névjegyét. Az olasz bajnokságban egyeduralkodó torinóiak az idei pontvadászatban sem találtak jelentős kihívóra, ezúttal a Roma sem tudta tartani velük a lépést. A hétvégén még nem dől el a scudetto sorsa, de a következő fordulóban akár már behozhatatlanná válhat a zebrák előnye.

A klubvezetés elképzelése pedig bevált, Allegrvel a Juventus a Bajnokok Ligájában is menetel, a tavalyi csoportkiesés után ebben az idényben az elődöntőbe jutott, ahol a Real Madrid lesz az ellenfele. A Juventus legutóbb 12 éve jutott ilyen messzire a legrangosabb európai kupasorozatban.

A sikerből oroszlánrészt vállalt Tevez, aki messze a legtöbb gólt szerezte a torinóiak mezében, a bajnokságban 18 góllal vezeti a góllövőlistát, míg a BL-ben tíz meccsen már hat találatnál jár. Az argentint ennek megfelelően több klub is vinné, többek között a Boca Juniors is, ám Tevezt még a hazájából érkező érdeklődők sem hatják meg.

“A média sokat beszél, de én most élvezni akarom az időmet a Juventusszal, és továbbra is a célokra koncentrálni. És még nagyon sok küzdelem vár ránk, elvégre egyelőre még nem nyertünk semmit. De nagyon elégedettek vagyunk a helyzetünkkel, és nagy öröm a BL-elődöntőbe jutás is” – mondta Tevez, akinek csapata akár triplázhat is időn, tekintve, hogy még versenyben van az Olasz Kupa elsőségért is.

A Juventus a hétvégén a Torino vendége lesz az olasz bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 10/3, a döntetlenre 9/4, a vendégek sikerére 19/20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply