A Barcelona az életem (Guardiola)

2015. April 25. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Pep Guardiola

A Bayern München vezetőedzője, Josep Guardiola elismerte, hogy a Barcelona az élete, ezért különleges lesz számára az egymás elleni Bajnokok Ligája-elődöntő.

Pénteken megtartották a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőinek sorsolását, a négy között összekerült az FC Barcelona és a Bayern München, azaz Josep Guardiola korábbi és jelenlegi csapata. A Barcával mindent megnyert katalán szakember számára tehát különleges lesz ez a párosítás, és ezt ő maga sem tagadja, elmondta, hogy a Barcelona az élete, ezért valóban különleges érzésekkel fogadta a sorsolás eredményét. Guardiola egészen odáig ment, hogy a Barcelonát nevezte meg favoritnak.

“Úgy gondolom, a Barcelona a legerősebb az elődöntős csapatok közül. Boldog vagyok, hogy megmérkőzhetek Luis Enriquével: szuper edző és karakter, remek ember. A teljes csapatra szükség lesz, ha tovább akarunk lépni. Sikeres voltam Barcelonában, ugyanakkor itt, Münchenben is boldog vagyok” – vélekedett a hazatérő Guardiola, majd hozzátette, hogy szerinte nem lenne könnyebb a párosítás, ha egy mérkőzésen dőlne el a párharc.

A Barcelona részéről Luis Enrique vezetőedző is azt emelte ki nyilatkozatában, hogy különleges csata lesz ez a Barcelona és Guardiola részéről is. “De számomra és a játékosaimnak is különleges lesz, hiszen először találják szembe magukat Peppel. Ez csodálatos élmény lesz a Barca-drukkerek és a müncheni szurkolók számára is.”

A Barcelona fogja az első meccset otthon játszani, a visszavágót Münchenben rendezik majd, de Luis Enrique szerint ez semmit nem jelent, hiszen az idei tíz meccsből kilencet megnyert a csapata, így teljesen mindegy, hogy otthon vagy idegenben játszanak.

Az odavágón a hazai pályán játszó Barcelona győzelmére 10/11, a döntetlenre 13/5, a Bayern München sikerére pedig 3/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply