Nem írja le Benítez a Dnyiprót

2015. April 25. Saturday in Hírek, UEFA Európa Liga

Rafael Benitez
A Liverpool egykori menedzsere szerint az Európa Ligában a legjobb négy között már csak jó csapatok szerepelnek, így a sorozat meglepetéscsapatát sem szabad lebecsülni.

A másodikszámú európai kupasorozat legjobb nyolc csapata közül a legkönnyebben Rafa Benítez együttese, a Napoli jutott tovább, az olasz gárda a német bajnokságban vitézkedő Wolfsburgot búcsúztatta. A németek az első meccsen már hazai pályán hatalmas hátrányba kerültek, a 4-1-es vereség után Benítez csapatának Nápolyban már a 2-2-es döntetlen is elegendő volt.

Az UEFA nyoni központjában tartott sorsoláson pénteken a Napoli a sorozat meglepetéscsapatát, a Dnyipro Dnyipropetrovszkot kapta ellenfélül a legjobb négy között. A sorsolást megelőzően az ukránokat tartották a legkevésbé esélyesnek az elődöntő mezőnyéből, annak ellenére, hogy a negyeddöntőben a Bruges-t ejtette ki. Ugyanakkor Benítez szerint nagy hiba lenne leírni az ukránokat, akik a négy, még versenyben lévő együttesből az egyetlen, amely története során még nem nyert nemzetközi kupát.

“Amikor egy európai kupasorozat legjobb négy csapatáról van szó, akkor már nincs könnyű ellenfél. A Dnyipro legyőzte az Olimpiakoszt, az Ajaxot és a Bruges-t. utóbbi csütörtökig ráadásul veretlen volt a sorozatban. Ugyan az első meccset otthon játsszuk, de már ez sem jelent olyan nagy előnyt. Nem lesz könnyű dolgunk” – jelentette ki az olaszok spanyol mestere.

A Napoli győzelmének az oddsa 4/11, a döntetlenre 7/2, a Dnyipro sikerére 8/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply