Ancelotti ismeri a Juventus képességeit

2015. April 25. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Carlo Ancelotti

A Juventus és a Real Madrid csap össze a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a királyiak jelenlegi mestere korábban vezette a torinóiakat is.

Carlo Ancelotti az olasz labdarúgás elmúlt húsz évének egyik meghatározó szakembereként több klubban is bizonyított. Legnagyobb sikereit a Milannal érte el, de irányította a Reggiana, a Parma és a Juventus szakmai munkáját is, míg külföldön a Chelsea és a Paris Saint-Germain után a Real Madriddal is sikert ért el.

Ancelotti 1999 és 2001 között ült a torinóiak kispadján, és bár nem a legsikeresebb korszakában irányította a klubot, egy Intertotó-kupa siker így is összejött a vezetése idején. Az olasz szakember a Bajnokok Ligája elődöntőjében egykori csapata ellen bizonyíthat, a Real Madrid ellenfele ugyanis a Juventus lesz a legjobb négy között.

“A Juventus egy nagyszerű klub, legendás történelme van, és 12 év után tér vissza az elődöntőbe. Nagyon jó szezont futnak a torinóiak, gyakorlatilag már meg is nyerték a bajnokságot. De mi is magabiztosak vagyunk, és nem hagyjuk eltántorítani magunkat a célunktól, vagyis, hogy megismételjük a tavalyi döntős szereplést” – jelentette ki Ancelotti.

A hétvégén a Juventus a Torino vendége lesz a Serie A-ban: a hazai győzelem oddsa 10/3, a döntetlenre 9/4, a vendégek sikerére 19/20 a szorzó.

A két gárda elmúlt tíz összecsapásából kilencet nyert meg a Juventus, egy pedig iksz lett, a Torino legutóbb 1995-ben verte utoljára városi riválisát.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply