Olaszország válogatottja nagyot fejlődött

2016. June 29. Wednesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Joachim Low
Így véli Joachim Löw, a spanyolok elleni találkozó tapasztalatai alapján, a német szövetségi kapitány elsősorban az olasz kontráktól tart a két csapat Európa-bajnoki negyeddöntője előtt.

A Nationalelf imponáló magabiztossággal jutott tovább a franciaországi torna nyolcaddöntőjén, miután 3-0-ra verte Szlovákiát. Joachim Löw csapata eddig nem kapott ki az Eb-n, sőt még gólt sem kapott négy mérkőzésén. A következő ellenfél Olaszország lesz, amely a tornán szintén imponáló módon menetel, ugyan a csoportkörben kikapott Írországtól, ám Belgium és Spanyolország ellen is biztos játékkal győzött.

A címvédő elleni sikert követően Löw beszélt a leendő ellenfélről, kiemelve, hogy az olaszok nagyot fejlődtek 2012 óta, amikor még Cesare Prandelli vezetésével döntőig jutott Olaszország. A döntőben éppen Spanyolországtól vereséget szenvedő olaszok kapcsán a németek szakvezetője elsősorban a kontráktól tart.

“Olaszország nagy benyomást tett rám a spanyolok elleni sikerével. A csapat nagyon együtt dolgozik, a védelemben nagy erő rejlik, sokkal jobbak, mint 2012-ben voltak” – jelentette ki Löw.

“El kell, hogy kerüljük az olyan szituációkat, amely lehetőséget ad a kontrákra” – tette hozzá a szakember.

Idén a két válogatott felkészülési meccsen már összemérte erejét, Németország 4-1-re nyert, míg négy éve az Eb elődöntőjében Olaszország győzött 2-1-re.

Olaszország sikerére a szorzó 4.00, a döntetlenre 3.00, Németország győzelmére 2.25. A két csapat Bordeaux-ban csap össze egymással.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply