Nyílt sisakos támadójáték a rangadón

2014. March 2. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Jack Tuijp

A labdarúgó NB I 18. fordulójának rangadóján a tabella ötödik helyén álló Ferencváros a harmadik Győri ETO csapatát fogadja, és ha nyer, akkor pontszámban beéri a Rába-parti együttest.

 

Mindkét csapat új vezetőedzővel vág neki a tavaszi szezonnak, a Fradinál a német Thomas Doll, a győrieknél a korábbi fradista Horváth Ferenc ül majd a kispadon.

A német szakember szerint támadásban kell javulnia a Ferencvárosnak. “Tisztában vagyunk azzal, hogy a Győr egy nagyon erős, összeszokott csapat. Három ponttal vannak előttünk a tabellán, ez tovább növeli ennek a találkozónak az értékét. A téli felkészülés alatt nagyon keményen készültünk, a héten pedig már csak a Győr elleni meccsre fókuszáltak a játékosok, akik rendkívül motiváltak, és alig várják, hogy bizonyíthassanak. A Haladás elleni Ligakupa-meccsen jól védekeztünk, egységesek voltunk, de elől nem alakítottunk ki sok helyzetet, ebben kell javulni vasárnapra.”

Horváth Ferenc, a győriek vezetőedzője reméli, hogy a nyílt sisakos támadójátékból ők fognak kijönni győztesen. “Megnéztem a Ferencvárost, így amit pillanatnyilag tudni lehet róluk, azt ismerem, de elsősorban a saját csapatom játékával kell foglalkoznunk azért, hogy minél eredményesebbek legyünk.

Egy nyílt meccsre számítok – a mi részünkről mindenképp – de valószínű a Ferencváros sem fog visszaállni, hiszen ezt saját közönsége előtt nem szokta. Szeretnénk ebből mi kijönni jobban. Legyőztük a Debrecent hét közben, egy győzelem pedig mindig jó visszaigazolása annak, hogy az a munka, amit elvégeztünk, azzal lehet eredményt elérni. Éppen ezért lenne fontos, hogy a Fradit is legyőzzük.”

A Ferencváros-Győr meccsen a hazai győzelemre 2.10, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére pedig 3.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply