Gosztonyi: Csak a győzelem az elfogadható

2014. March 2. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics

Gosztonyi András, a Diósgyőr sérüléséből felépült játékosa szerint egyértelműen csak a győzelem az elfogadható csapata számára a vasárnapi, Debrecen elleni bajnoki rangadón.

 

A Ferencváros-Győr meccs mellett a Diósgyőr-Debrecen lesz a forduló másik rangadója a labdarúgó NB I-ben. A Debrecen vezeti a tabellát 37 ponttal, a Diósgyőr a negyedik helyen áll 28 ponttal, és ha életben szeretné tartani bajnoki reményeit, akkor nyernie kell vasárnap. Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője szerint az volt az egyik legnagyobb erősítés a télen, hogy Debreceni András és Gosztonyi András felépült, és kezdi visszanyerni formáját.

“Hálás vagyok a klubnak és a szakvezetésnek, hogy sérülésem után még mindig bíznak bennem” – kezdte Gosztonyi.

“Hosszú idő után tavaly tudtam először végigcsinálni egy felkészülést, de akkor szó szerint eltörték a folytatást. Most ismét gond nélkül zajlott a téli munka, kellően sok percet tölthettem a pályán a felkészülési mérkőzéseken, ezért elég bizakodó vagyok. Visszatért a dinamikám, az önbizalmam, a többi csak rajtam múlik és élni is fogok a lehetőséggel. A Debrecen ellen csak úgy szabad készülni, hogy nyerni fogunk, aki nem így gondolja, az ne is menjen ki a pályára!”

Kulcsár Tamás, a Debrecen egyik kulcsembere a fergeteges diósgyőri hangulatot emelte ki. “Nem mondok újat azzal, hogy nagyon várom a tavaszi rajtot, mert hosszú volt a téli szünet. A felkészülés jól sikerült, erős csapatok ellen játszottunk. Egységesnek érzem a társaságot, bár korábban is ez jellemzett minket. Három pontért megyünk Diósgyőrbe, de a hazaiak is győzelemre törnek, ezért harcos meccsre számítok. Az biztos, hogy igazi futballhangulatban játszhatunk majd, hiszen a diósgyőri szurkolókat senkinek nem kell bemutatni, és hála Istennek jönnek a mieink is, tehát minden adva lesz egy jó meccshez.”

A Diósgyőr győzelmére 2.90, a döntetlenre 3.30, a Debrecen sikerére pedig 2.37 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply