Kecskeméti siker Mezőkövesden

2014. March 2. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Kecskemét egygólos győzelmet aratott a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 18. forduló:

Mezőkövesd-Zsóry FC – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 0-1 (0-0)

Mezőkövesd, 1800 néző, v.: Iványi
gólszerző: Bebeto (70.)
sárga lap: Horváth T. (45.), Hegedűs Cs. (54.), illetve Gréczi G. (59.)

  • Mezőkövesd: Horváth T. – Hegedűs (Menougong, 74.), Szalai V., Vermes (Gévay, a szünetben), Fótyik – Bognár, Velicky, Rajczi, Takács, Melczer (Balajti, 57.), Harsányi
  • Kecskemét: Poleksic – Forró, Póti, Karan, Varga – Gréczi G. (Bebeto, 63.), Patvaros, Szalai D. (Pekár, 60.), Eninful, Szécsi (Pavicevic, 77.) – Balázs Zs.

Aktívabban kezdte a játékot a Kecskemét, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani. Az első játékrész második felében már a hazai csapat is többet veszélyeztetett. A 45. percben a lesgyanús helyzetben kapura törő kecskeméti Balázst a kapu előtt buktatta a hazaiak kapusa, ezért sárga lapot kapott, miként reklamálásért Velicky is. A tizenegyest a sértett végezte el, lövését azonban hárította Horváth.

A szünetben a bíró elküldte a kispadtól Bekő Balázst, a vendégek vezetőedzőjét.

A második játékrész elején sokkal támadóbban léptek fel a hazaiak, ám helyzeteiket nem sikerült gólra váltani. A 70. percben a vendégek pár perccel korábban beállt cserejátékosa, Bebeto gurított a mezőkövesdi kapuba, s ezzel eldöntötte a mérkőzést.

bkug \ skt \ hgp

MTI 2014. március 1., szombat 22:20

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply