Norvég középpályással erősít a Celtic

2014. January 16. Thursday in Egyéb, Hírek

A Celtic leigazolta a norvég Stromsgodset középpályását, Stefan Johansen három és fél évre írt alá a skót bajnokhoz.

 

James Forrest

A Celtic toronymagasan vezeti a skót bajnokságot.

A norvég válogatott játékos már régóta a skótok látókörében volt, a januári átigazolási időszakban pedig sikerült megegyezni a klubjával az átigazolás részleteiről is. A hírek szerint Johansen három és fél évre kötelezte el magát a Celtichez, ezzel ő lett a csapat keretének negyedik norvég labdarúgója.
A 23 éves játékos főszerepet vállalt a Stromsgodset közelmúltbeli sikereiből, a klub 43 év után nyert újra bajnoki címet, Johansen pedig remek játékkal és négy góllal segítette trófeához csapatát.

“Beszéltem több játékossal is a válogatottból, és mindenki csupa jót mondott Glasgow-ról. A szurkolók elképesztőek, a klub az egyik legnagyszerűbb egyesület a világon, szóval összességében nem volt nehéz a döntés” – mondta Johansen, aki Harald Brattbakkal, Vidar Risethtel és Thomas Rognéval alkotja a skótok négytagú norvég kontingensét.

“Hatalmas öröm, hogy már ilyen fiatalon teljesülhetett az álmom, és egy ilyen nagy múltú klubnál bizonyíthatok” – jelentette ki Johansen.

A norvég válogatott játékos akár már szombaton bemutatkozhat a Celticben, amikor is a listavezető a harmadik helyezett Motherwellt látja vendégül. A Celtic 22 forduló után toronymagasan vezeti a tabellát, mindössze három döntetlenje van, gólkülönbsége 45-12. Mindkét csapat remekel a közelmúltban, a Celtic hét, a Motherwell hat meccs óta veretlen.

A Celtic szombati sikerének az oddsa 1.28, a döntetlenre 5.75, a Motherwell győzelmére 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply