Huntelaar még januárban visszatérhet

2014. January 16. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Klaas-Jan Huntelaar maga jelentette be, hogy kész újra pályára lépni, a csatár mellett Kirjakosz Papadopulosz is visszatérhet a Hamburg elleni szezonnyitón.
Klaas Jan Huntelaar

Huntelaar bizakodóan várja a tavaszi rajtot.

A Schalke holland válogatott támadója rögtön a szezon elején térdsérülést szenvedett, ám ekkor még úgx tűnt, néhány hét után visszatérhet a pályára. A rehabilitáció végén, az első edzések egyikén azonban a csatár újra megsérült, és klubja akkor jelezte, hogy a játékos semmi esetre sem lép már pályára az év végéig. Ez így is lett, Huntelaart nem kellett megoperálni, de azóta sem lépett pályára. Decemberben elkezdte a könnyített edzéseket, és most maga jelentette be, hogy kész a visszatérésre.

“Pályafutásom leghosszabb előszezonja véget ért” – fogalmazott Twitter-bejegyzésében a holland támadó.

A Szalai Ádámot is foglalkoztató gelsenkircheni klub január 25-én, a Hamburg ellen folytatja szereplését a Bundesligában, a hírek szerint a holland labdarúgó addigra már biztosan teljes intenzitással végezheti az edzésmunkát.

Jens Keller keretében sok a sérült, Huntelaar mellett hosszabb ideje nem bevethető Kirjakosz Papadopulosz, Marco Hoger és a csapatkapitány Benedikt Höwedes. Utóbbi szerint Huntelaar és Papadopulosz visszatérésének híre nagy lendületet adhat a német bajnokság 7. helyezettjének.

“Örömteli, hogy újra számolhatunk a srácokkal. Nagyon jó lenne az is, ha a Hamburg ellen én is visszatérhetnék, de nem akarom siettetni a dolgokat. Jelen pillanatban nehéz megmondani, hogy mikor léphetek ismét pályára, mert egyelőre még nem edzhetek teljes intenzitással” – számolt be állapotáról a combizom-sérüléssel bajlódó Höwedes.

A Hamburg január 25-i sikerének az oddsa 2.70, a döntetlenre 3.60, a Schalke győzelmére 2.40 a szorzó. A Hamburgnak nem megy ebben a szezonban a gárda a kiesés ellen küzd, a tavaszi szezonnyitó előtt mindössze a 14. helyen áll.

A két csapat nyári összecsapásán 3-3-as döntetlen született Gelsenkirchenben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply