Rooney hazatért Egyiptomból

2014. January 16. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney, a Manchester United támadója Egyiptomban töltött néhány napot rehabilitációja során, David Moyes reméli, hogy a kisebb sérüléssel bajlódó labdarúgó vállalni tudja a játékot a Chelsea elleni rangadón.
Wayne Rooney

Rooney egyiptomi rehabilitáció után állt munkába.

Rooney az év első mérkőzésén sérült meg, a Tottenham elleni újévi találkozón ágyékhúzódást szenvedett. A csatár már régebb óta panaszkodott ágyéksérülésére, de eddig nem kellett hosszabb időt kihagynia, a szakmai stáb egy-egy meccsen pihentette. Most azonban a műtét elkerülése végett muszáj volt egy hosszabb pihenőt beiktatnia.

Év eleje óta nem állhatott csapata rendelkezésére, és visszatérésének időpontja is kérdéses volt. A manchesteri klub az angliai hideg miatt Egyiptomba utaztatta Rooney-t és családját, valamint egy erőnléti edzőt, aki felügyelte a támadó edzéseit.

A címvédő reményei szerint a kellemesebb éghajlatnak köszönhetően gyorsabban felépülhet a támadó, és így remélhetőleg már a Chelsea elleni bajnoki rangadón visszatérhet. A hírek szerint a Sarm El Sejkben készülő Rooney szerdán hazautazott Manchesterbe, hogy már a csapattal együtt készüljön a vasárnapi meccsre.

“Wayne remek munkát végzett Egyiptomban, bíztatóak a jelek. Szerdán visszatért, és készülhet a Chelsea elleni meccsre” – szól a klub hivatalos tájékoztatása Rooney ügyében.

A Chelsea a harmadik, a Manchester United a hetedik helyről várja a mérkőzést: a londoniak sikerének az oddsa 1.72, a döntetlenre 3.75, a manchesteriek győzelmére 4.50 a szorzó.

2013-ban négyszer is összecsapott egymással a két gárda, az elmúlt szezonban az FA-kupában újrajátszást követően a Chelsea jutott tovább, míg a bajnokság tavaszi idényében a Chelsea az Old Traffordon tudott nyerni. A jelenleg zajló pontvadászat őszi szakaszában a két csapat gólnélküli döntetlent játszott a Manchester United otthonában.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply