Matic örül az újabb londoni lehetőségnek

2014. January 16. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

A londoniak 2009 után második alkalommal szerződtették a szerb középpályást, Nemanja Matic ezúttal a Benficát hagyta el a Chelsea hívására.

 

Nemanja Matic

Az angol gárda először 2009-ben vetett szemet a szerb labdarúgás egyik nagy ígéretére, 1,8 millió euróért négyéves szerződést kötöttek az akkor 20 éves játékossal. Matic azonban nem kapott elég játéklehetőséget, első szezonjában csak két bajnokin lépett pályára, egy év után pedig a Vitesse-hez került kölcsönbe. 2011-ben a Benfica igazolta le, a portugál gárdában 56 bajnokin 6 gólt szerzett az elmúlt három évben.

A tapasztalt játékossá váló szerbet ismét a londoniak igazolták le, ezúttal 25 millió eurót sem sajnáltak a kilencszeres válogatott középpályásért.
“Nagyon boldog vagyok, hogy újra megkapom a lehetőséget ettől a klubtól. Nagyon jól érzem magam, és ígérem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy segítsem a csapatot” – jelentette ki Matic bemutatásakor.

“Örülök neki, hogy Nemanja visszatér a Chelsea-hez. Sokat fejlődött Portugáliában, és nagyon sokoldalú játékos vált belőle. Biztos vagyok benne, hogy a csapat fontos része lesz” – tette hozzá Jose Mourinho.

A Chelsea vasárnap a Manchester Unitedet látja vendégül az angol bajnokság 22. fordulójában, a londoni együttes a 3., a címvédő a 7. helyről várja a rangadót. A londoniak sikerének az oddsa 1.72, a döntetlenre 3.75, a manchesteriek győzelmére 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply