Costa Rica-i játékossal erősít a PSV

2014. January 16. Thursday in Egyéb, Hírek

A Fulham támadója, Bryan Ruiz kölcsönbe a PSV-hez igazolt, a közép-amerikai csatár a szezon végéig erősítheti az eindhoveni alakulatot.

Bryan Ruiz

Ruiz már 2011 óta erősíti a Fulhamet, ez idő alatt azonban nem tudott alapemberré válni a londoniaknál. A támadó ebben a szezonban ráadásul gyenge formában játszik, ennek egyik oka, hogy még nem nyerte vissza erőnlétét egy korábbi sérülés után. Ruiz mindössze 14 meccsen szerepelt ebben a szezonban, és el is vesztette a londoni szakvezetés bizalmát.

A Costa Rica-i játékos ezért mindenképpen váltani akart a télen, hogy tavasszal bizonyítani tudjon, és ezzel megerősítse a helyét hazája válogatottjának világbajnokságra készülő keretében. A játékost a PSV Eindhoven szemelte ki magának, a hollandok a szezon végéig kölcsönbe szerezték meg Ruiz játékjogát.

“Mindent beleadok, és a legjobbamat nyújtom a PSV-ért. Emlékszem, hogy minden meccs izgalmas volt, amit a PSV ellen játszottam” – utalt hollandiai múltjára Ruiz, a támadó ugyanis a Twentét erősítette korábban.

“Remek emlékeim vannak azokból az időkből, nagyon szerettem Hollandiában játszani. Jó emlékeim vannak a Twentéről, de profi labdarúgóként jól tudom, hogy most egy másik öltöző lesz az enyém, és én a PSV-ért is mindent meg fogok tenni” – ígérte a támadó.

A 7. helyezett PSV a hétvégén nagyon fontos bajnoki rangadót játszik a listavezető Ajax otthonában: az amszterdamiak sikerének az oddsa 1.66, a döntetlenre 3.75, az eindhoveniek győzelmére 5.00 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját a PSV nyerte 4-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply