Neymar és Douglas Costa szeretnének szerepelni az olimpián

2016. June 15. Wednesday in Egyéb, Hírek

Douglas Costa
Neymar és Douglas Costa szeretne szerepelni az ötkarikás játékokon, melyen Brazília hazai pályán javíthatja ki a Copa Americán elszenvedett kudarcot.

A brazil nemzeti csapat két éve hazai pályán dicstelen körülmények között két vereséggel, érem nélkül zárta a világbajnokságot, és a jelek szerint nem sikerült minden problémát kijavítani Dunga kinevezésével. A brazilok a centenáriumi Copa Americán már a csoportkör után kiestek, miután Peru ellen 1-0-ra kikaptak a harmadik mérkőzésen. Az Ecuador elleni siker után így hiábavaló volt a Haiti elleni 7-1-es győzelem, Dunga csapata nem jutott be a legjobb nyolc közé.

A brazil labdarúgás azonban nem kesereghet, hiszen augusztusban már az olimpián bizonyíthat az U23-as válogatott. A riói ötkarikás játékok előtt Neymar már jelezte, hogy mindenképpen szerepelni akar az augusztusi seregszemlén, amely éppen a klubidény kezdetével egy időben kerül megrendezésre.

A Barcelona klasszisa után a Bayern München brazil játékosa, Douglas Costa is jelezte, hogy nem érdekli a klubidény kezdete, a selecaóval hazai közönség előtt akar küzdeni az olimpián. Costa a Copát kihagyta, az olimpián azonban játszani akar.

“Nem hiszem, hogy bármit befolyásolna, hogy szerepeltem-e a Copán, vagy sem” – mondta a bajorok légiósa, aki csak túlkorosként vehet részt az 1993. január 1-je után született játékosok részvételével megrendezésre kerülő tornán. Minden válogatott három 23 évnél idősebb játékost nevezhet.

A brazil U23-as válogatott riói sikerére a szorzó 2.87, az argentinok győzelmére 4.00, Németország korosztályos csapatának diadalára 8.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply