Neymar előtt nehéz év áll

2016. February 23. Tuesday in Egyéb, Hírek

Neymar
Neymar nehéz év előtt áll, a Barcelona brazil támadójára a klubkötelezettség mellett a brazil válogatottak is számítanak a nyáron.

Nagy kérdés viszont, hogy ha a katalán klub rá is bólint, akkor a fiatal játékos a júniusi Copa Américán, vagy az augusztusi olimpián (esetleg mindkettőn) játszik-e.

A nagyválogatott szövetségi kapitánya, Dunga megerősítette, hogy mindenképpen beszélni fog, a Barcelona edzőjével, Luis Enriquével, hogy találjanak valami megoldást. Az kétségtelen, hogy a centenáriumi Copa Américán nagy szükség lenne a játékára, de a története során még egyetlen olimpiai aranyérmet sem nyerő U21-es válogatottban is számítanának rá, hiszen egyértelműen ő napjaink legnagyobb brazil sztárja.

Neymar korábban már jelezte, hogy szívesen lenne a brazilok egyik túlkorosa a hazai rendezésű nyári játékokon. “Nem Neymar az egyetlen olyan játékos, akire mindkét eseményen számítanánk, de természetesen egyeztetni fogunk a barcelonai vezetőkkel. Rengeteg munka vár ránk” – mondta Dunga.

Neymarnak addig is klubjára kell koncentrálnia, a Barcelona legközelebb kedden lép pályára az Arsenal otthonában. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az angolok hazai sikerére a szorzó 4.75, a döntetlenre 3.80, míg a spanyolok idegenbeli sikerére 1.80.

Ami a Copát és a brazil csapatot illeti, az amerikai szervezők elkészítették a dél-amerikai kontinenstorna csoportbeosztását. A 45. alkalommal kiírt versenyt először rendezik Dél-Amerikán kívül, a brazilok Ecuador, Haiti és Peru ellen lépnek majd pályára.

A június 3-26. között rendezendő Copa csoportbeosztása:

  • A csoport: Egyesült Államok, Kolumbia, Costa Rica, Paraguay
  • B csoport: Brazília, Ecuador, Haiti, Peru
  • C csoport: Mexikó, Uruguay, Jamaica, Venezuela
  • D csoport: Argentína, Chile, Panama, Bolívia

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply