Tudja Vidal, mi kell a Juventus ellen

2016. February 23. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Arturo Vidal
Vidal a nyáron hagyta el a Juventust a Bayern München kedvéért, a két csapat most a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében találkozik egymással.

Arturo Vidal a Colo Colo után a Bayer Leverkusenbe igazolt, és első európai klubjában olyan kimagaslóan teljesített, hogy a Juventus négy év múlva megszerezte. A torinóiaknál is azonnal alapember lett, sőt, húzóembernek bizonyult az elmúlt évek sikerei során. A chilei középpályást ennek ellenére nem tartóztatta a torinói klub a nyáron, a Bayern München pedig tárt karokkal fogadta.

Vidal a komoly konkurencia ellenére a bajoroknál is alapember lett, 22 bajnokin lépett pályára, négyszer a hazai kupában, ötször pedig a BL-ben kapott bizonyítási lehetőséget. Jelenlegi csapata kedden az egykori ellen lép pályára, a középpályás pedig jól tudja, hogy a Juventus ellen mi vezethet sikerre.

“Ez egy speciális meccs a számomra. Négy remek évet töltöttem a Juventusban, a szurkolók mindig elismertek. Úgy hiszem, hogy a keddi egy remek meccs lesz, és nekünk a maximumot kell nyújtanunk a Juventus ellen. Sokkal jobban jártunk volna, ha később kerülünk össze az olaszok ellen, akik ugyan gyengén kezdtek, de mostanra éppen formába lendültek” – mondta Vidal, aki szerint egyértelműen a védelem a legjobb egysége a torinóiaknak, ám kiemelte a Juventus támadásainak tempóját is.

A Juventus keddi sikerére a szorzó 3.60, a döntetlenre 3.20, a Bayern München győzelmére 2.30.

A Juventus a hétvégén ikszelt a Bologna otthonában, a Bayern München hazai pályán verte a Darmstadtot.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply