Neymar beérheti Messit

2014. June 28. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Neymar
Thiago Silva szerint fiatal csapattársa nemsokára eléri Lionel Messi szintjét, a két barcelonai légiós a csoportkör után egyaránt négy gólt szerezve áll a góllövőlista élén.

 

A brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nagyon elégedett fiatal honfitársa eddigi teljesítményével, Thiago Silva szerint Neymar kiváló vezére eddig a hazai rohamoknak. A brazilok csoportelsőként jutottak tovább a nyolcaddöntőbe, a legjobb 16 között pedig Chile vár rájuk.

A védelem oszlopa biztos benne, hogy a csapat továbbra is számolhat Neymar remeklésével és góljaival, a 22 éves támadó jelenleg négy találatával holtversenyben vezeti a góllövőlistát, és jó esélye van az Aranycipőre. A Barcelona klasszisa a gólkirályi címért éppen klubbeli csapattársával, Messivel van nagy versenyben, rajtuk kívül a német Thomas Müller vágott négyet az első három meccsen.

A brazil válogatott csapatkapitánya biztos benne, hogy Neymar tovább fog fejlődni, és eléri majd a négyszeres aranylabdás szintjét is.

“Messi a világ egyik legjobb játékosa, de Neymar elképesztő ütemben fejlődik, és nem kell sokat várni arra, hogy egy szinten emlegessék őket. Technikailag már most kiváló, Messi a világ legjobbja, de Neymar utol fogja érni” – mondta a PSG védője a brazilok pénteki sajtóértekezletén.

A szövetségi kapitány pedig osztja a védő véleményét, Luis Felipe Scolari szerint egyelőre még nem lehet összehasonlítani a két klasszis pályafutását, de biztos benne, hogy Neymarra tíz év múlva úgy gondolnak majd, mint ahogy most Messire.

A brazilok rendes játékidőben elért győzelmének oddsa 1.55, a döntetlenre 4.50, a chileiek sikerére 6.25 a szorzó. Arra, hogy a szombati nyolcaddöntőben Neymar is betalál, 1.90 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply