Shaw a Manchester Unitedben folytatja

2014. June 28. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Luke Shaw
Luke Shaw 30 millió fontért a Southamptonból a Manchester Unitedbe igazolt, a manchesteriek már megegyeztek a játékossal, a hátvéd már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

 

A Southampton egészen remek szezont produkált a Premier League-ben, az ősszel még nemzetközi kupahelyen tanyázó együttes tavaszra kicsit kifulladt, de a nyolcadik hellyel így is elégedettek voltak a szurkolók. A szentek fiatal kerete iránt már a szezon során érdeklődni kezdtek az angol bajnokság élcsapatai, a szezon végén pedig gyakorlatilag szétszedik a csapatot.

Shaw a southamptoni védelem egyik legjobbja volt, a mindössze 18 éves labdarúgóra a Manchester United csapott le. Az angol válogatott hátvéd a klubok bejelentése szerint pénteken egyezett meg a manchesteriekkel, és négyéves szerződést írt alá. A 30 millió fontért szerződtetett Shaw már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi ellenőrzésen, és aláírta kontraktusát, amely 160 ezer fontos heti fizetést biztosít a számára.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhatok. Nyolcéves korom óta a Southampton játékosa vagyok, és szeretnék mindent megköszönni a klubnak és a szurkolóknak azért, amit értem tettek” – búcsúzott nevelőegyesületétől a tinédzser focista.

“Mindenképpen fejlődni akarok, és a Manchester United tökéletes hely ehhez. Remélem, hogy rengeteget tanulhatok ebben a világklasszis klubban” – jelentette ki Shaw.

Arra, hogy a Manchester United nyeri az angol bajnoki címet az előttünk álló szezonban, 6.50 az odds, míg a Manchester City címvédésére 2.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply