Balotelli távozhat a Milanból

2014. June 28. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola nem a Milán támadójának gyenge teljesítményében látja az olasz válogatott világbajnoki kudarcának az okát.
Mario Balotelli

Balotellitől már szabadulna a Milan.

Mario Balotelli a klubidény után a világbajnokságon is kritika áradat középpontja volt. A Milan labdarúgója a szezon során motiválatlanul játszott, Massimiliano Allegri és Clarence Seedorf sem tudta jobb belátásra bírni, a támadó a szezon során többször ki is maradt a piros-feketék kezdőcsapatából.

Az idény végeztével aztán bekerült Cesare Prandelli bővebb világbajnoki keretébe, a szövetségi kapitány pedig elégedett volt a teljesítményével a felkészülés során. Balotelli bekerült az utazó keretbe, és a világbajnokságon kezdőként számítottak rá, de az Anglia ellen fejelt gólon kívül nem alkotott maradandót Brazíliában. Az olasz válogatott kiesése után a csapattársak, a szövetségi kapitány és a szurkolók is bírálták a csatárt, akiért a vb alatt az Arsenal érdeklődött.

Arsene Wenger azonban a napokban cáfolta, hogy le szeretné igazolni a balhés támadót, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek más érdeklődől, a Milan pedig a hírek szerint szeretné eladni a kezelhetetlen focistát. Mino Raiola, a játékos ügynöke igyekezett védeni Balotelli vb-produkcióját, és kijelentette, hogy nem okoz gondot új csapatot találni abban az esetben, ha a Milan nem tart a továbbiakban igényt a játékos szolgálataira.

“Ha a Milannak nem kell, máris lépünk tovább, ahogy tettük eddig is. Mario a szíve miatt van Milánóban, ám vannak megfontolandó ajánlatai” – mondta Raiola, aki szerint nem Balotelli miatt nem jutott tovább Olaszország a csoportból, hanem mert ehhez nem volt elég a csapat kvalitása.

Arra, hogy a következő idényben a Milan nyeri az olasz bajnokságot, 13.00 az odds, míg a Juventus címvédésére 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply