Nem tudott győzni Pápán a Diósgyőr

2014. October 18. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A harmadik helyen álló Diósgyőr csupán gól nélküli döntetlent ért el a 13. Pápa vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A Pápa ezzel már nyolc mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul legutóbb a negyedik fordulóban, augusztus 16-án a Dunaújváros ellen szerzett gólt.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Lombard Pápa Termál FC-Diósgyőri VTK 0-0

Pápa, 1000 néző, v.: Vad II.
sárga lap: Zulevs (78.), illetve Okuka (57.), Gosztonyi (77.)

  • Pápa: Szűcs – Tóth G., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni – Florean (Benkő 67.), Zulevs (Király 88.), Csilus, Sluka – Kenesei (Nagy T. 64.), Popin
  • Diósgyőr: Antal B. – Okuka, Alves, Kádár, Husic – Bori (Barczi 56.), Egerszegi (Gosztonyi 56.), Elek, Bognár – Griffiths (Bacsa 72.), Grumic

A vendégek mezőnyfölényben futballoztak az első félidőben, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A pápaiak elsősorban Kenesei pontrúgásaiból tudtak veszélyes helyzeteket kialakítani.

A fordulás után egy szabadrúgásból majdnem meg is szerezte a vezetést a Pápa. Ez mintha felrázta volna a vendégcsapatot, de a ziccerek továbbra is elmaradtak, a DVTK edzője pedig hiába küldött több támadót a pályára, gól nem született. A hazaiak a 92. percben egy kontra végén eldönthették volna a három pont sorsát, de a két támadó nem tudta kihasználni a kapus elleni, elképesztően nagy ziccert.

sgg \ scp \ blz

MTI 2014. október 18., szombat 16:02

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply