Milánóba látogat a Napoli

2014. October 18. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Az egyre inkább magára találó Napoli a szezont jól kezdő, de a legutóbbi két meccsét elveszítő Internazionale otthonába látogat az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának rangadóján.

Generic

Az elmúlt években még rangadónak számított volna egy Internazionale-Napoli meccs, most azonban az Inter a tizedik, a Napoli pedig a hetedik helyen tanyázik, így a tabellán elfoglalt pozíciót tekintve két középcsapat csap össze vasárnap este Milánóban. Pedig az Inter nem kezdte rosszul a bajnokságot, az első négy meccséből kettőt döntetlenre vívott meg, kettőt pedig megnyert, többek között 7-0-ra kiütötte a Sassuolót. Azóta azonban két vesztes meccsen van túl Walter Mazzarri csapata, a Cagliaritól 4-1-re, a Fiorentinától pedig 3-0-ra kapott ki.

Mauro Icardi az idén a legeredményesebb Inter-játékos, minden sorozatot beleszámítva már hét gólnál jár, és arra kérte a szurkolókat, hogy segítsék őket vasárnap este. “Most nagyon nagy szükségünk van a szurkolók biztatására. Biztos vagyok benne, hogy nem kifütyülni fognak bennünket vagy az edzőnket, hanem 90 percig buzdítanak majd a Napoli ellen” – fogalmazott az argentin csatár.

A Napoli szezonja eddig ellenkező előjelű, az első három bajnokiját nem tudta megnyerni a volt Inter-edző, Rafael Benitez csapata, a legutóbbi két meccsét azonban behúzta, a Sassuolót és a Torinót is legyőzte. A Torino ellen betaláló Lorenzo Insigne szerint nem egy gödörben lévő Interhez látogatnak vasárnap este. “Nem hiszem, hogy krízis lenne az Internél. Nagyszerű játékosai és egy remek edzője van. Ehhez jön még a San Siro kivételes hangulata, szóval egy rendkívül nehéz meccs vár ránk” – nyilatkozta egy rádióműsorban Insigne.

A vasárnapi bajnokin a hazai pályán játszó Internazionale győzelmére 2.50, a döntetlenre 3.25, a Napoli sikerére pedig 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply