Emberhátrányban nyert a Puskás Akadémia Nyíregyházán

2014. October 19. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Puskás Akadémia 1-0-ra győzött az újonc Nyíregyháza vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.

A vendégek úgy gyűjtötték be a három pontot, hogy Lorentz kiállítása miatt csaknem egy félidőn át tíz emberrel futballoztak.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Nyíregyháza Spartacus FC-Puskás Akadémia 0-1 (0-1)

Nyíregyháza, 1686 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerző: Tischler (36.)
piros lap: Lorentz (55.)
sárga lap: Bajzát (54.), Nagy (58.), illetve Danilovic (74.)

  • Nyíregyháza Spartacus FC: Balogh J. – Nagy Z., Törtei (Szokol, 64.), Fodor, Jánvári – Pákolicz, Sándor I., Kostic (Zivanovic, 78.), Spitzmüller (Koller, a szünetben), Pekár – Bajzát
  • Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Vaszicsku, Kelic, Lorentz – Tamás (Gohér, 79.), Szakály D., Polonkai (Czvitkovics, 85.) – Harsányi (Papp M., 92.), Tischler, Lencse

Az első játékrészben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, mindkét csapatnak több gólszerzési lehetősége volt. A vezetést Tischler révén a Puskás Akadémia szerezte meg a félidő végén, és bár a Nyíregyháza ezután még aktívabban támadott, az egyenlítés nem sikerült.

A második félidő elején emberhátrányba kerültek a vendégek, a játékvezető Törtei felvágása miatt leküldte a pályáról Lorentzet. Az emberelőnyt viszont nem tudta kihasználni a Nyíregyháza, amely több nagy helyzetet hagyott ki. A Puskás Akadémia beszorult a saját kapuja elé, a Nyíregyháza fölénye azonban meddőnek bizonyult, nem tudták bevenni Danilovic kapuját.

hvzs \ sgj \ bpt

MTI 2014. október 18., szombat 18:05

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply