Egy pontot szerzett új edzőjével a Honvéd

2014. October 19. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az MVM-Paks gól nélküli döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.

Az 1982-ben világbajnok Oietro Vierchowod menesztése után így egy pontot szereztek a kispestiek új vezetőedzőjükkel, Jasper Adrianus de Muijnckkel.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Budapest Honvéd – MVM-Paks 0-0

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Fábián
sárga lap: Vécsei (54.), illetve Fiola (73.), Kecskés (89.)

  • Budapest Honvéd: Kemenes – Ikenne-King (Prosser, 81.), Ignjatovic, Baráth, Alcibiade – Vécsei, Gazdag, Hidi, Czár – Bobál G. (Traoré, a szünetben), Youla
  • MVM-Paks: Molnár P. – Gévay, Fiola, Kovács G., Báló – Bartha, Kecskés, Simon A. (Hahn, 81.), Tamási, Bertus – Haraszti

A Honvéd kezdte jobban a mérkőzést, a paksiak rendkívül pontatlanul futballoztak, így a hazaiak akarata érvényesült, de fölényüket nem tudták gólra váltani. A félidő derekán a vendégek átvették az irányítást, több ízben beszorították a kispestieket, akiket kétszer is csak a kapufa mentett meg a szünetig.

A folytatásban a kispestiek meddő mezőnyfölényben játszották, néhány lehetőségük is akadtak, de ezekből sem született gól, így igazságos döntetlennel zárult az összecsapás.

sgj \ spi \ bpt

MTI 2014. október 18., szombat 19:58

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply