Nem kapkodja el az edzőválasztást a Fradi

2013. December 6. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Még nem találta meg a hétvégén menesztett Ricardo Moniz utódját a Ferencváros vezetősége, több szakembert is esélyesnek tartanak a posztra.
Arsenio Valport

A Fradi Moniz távozása után is folytatta rossz sorozatát.

A Ferencváros hétvégén hazai pályán 2-1-re kikapott a Pécstől, ezt követően a vezetőség megköszönte Ricardo Moniz munkáját, és az év utolsó két tétmeccsére az eddigi másodedzőt, Máté Csabát ültette a kispadra. Az elöljárók számítása nem vált be, a csapat az edzőváltás után nem táltosodott meg, az ős-rivális Újpesttől elszenvedett vereséggel búcsútott a Magyar Kupából, ezzel jelentősen csökkentek az esélyei a nemzetközi kupaszereplés kiharcolására.

A Ferencváros vezetősége már Moniz utódját keresi, a hírek szerint külföldi szakemberben gondolkozik a klub, szóba került már a volt Werder-edző, Thomas Schaaf és a norvég Trond Sollied neve is, utóbbi szakember a helyszínen tekintette meg az Újpest elleni szerdai kupameccset.

Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója egy interjúban elmondta: szeretnék még ebben az évben megtalálni az új vezetőedzőt, de elképzelhető, hogy csak januárban nevezik meg Moniz utódját. Orosz úgy érzi, hibát követtek el, mikor teljesen szabad kezet adtak szakmai kérdésben a holland szakembernek, az új edzőnél ez nem fordulhat elő, akármilyen jó nevű szakvezetőt is neveznek ki a csapat élére.

“Moniznak szabad keze volt, maximálisan próbáltuk figyelembe venni az elvárásait. Hálásak is vagyunk azért, hogy olyan játékosok kerültek ide, mint Besic vagy Jenner, de az új edzőnek biztosan nem adunk ennyire szabad kezet” – mondta a vezérigazgató, hozzátéve: alaposan körüljárják az edzőutódlás témáját, mert hosszú távra szeretnének megoldást találni a posztra.

A hétvégén a Videoton FC vendége lesz a Fradi. A fehérváriak sokáig a tabella élén álltak, de az utóbbi hetekben visszaesett a teljesítményük, lecsúsztak az első helyről, és kiestek a Magyar Kupából is. A Videoton győzelmére 1.61 az odds, a döntetlenre 4.00, az utóbbi nyolc bajnokijából csak egyet megnyerő Fradi diadalára 5.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply