Kulcsembereivel hosszabbítana a Haladás

2013. December 6. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Haladás vezetői a téli szünethez közeledve elkezdtek dolgozni a jövő csapatának kialakításán, egyelőre a jelenlegi értékek megtartásán.
Radó András

Radó szerződését is meghosszabbítaná a Haladás.

A Haladás az őszi szezon egyik meglepetését szolgáltatta azzal, hogy kiegyensúlyozott teljesítményével a dobogó közelében zárja az évet. A szombathelyiek váratlan vereségeket szenvedtek ugyan az elmúlt napokban (a Pécs után a másodosztályú Nyíregyháza is nyerni tudott a Rohonci úti stadionban, ez utóbbi meccs a kupakiesést jelentette a Hali számára), de mégis az egyik legnehezebben legyőzhető csapatnak tartják a bajnokságban.

A klub főként saját nevelésű, szombathelyi kötődésű játékosokat alkalmaz, és arra törekszik, hogy megtartsa legnagyobb értékeit. A válogatottban is számításba vett Guzmics Richárd szerződése jövő nyáron lejár, vele mindenképpen szeretne hosszabbítani a klub, de rajta kívül is vannak játékosok, akiket nem engedne el a szakvezetés.

Schimmer Szabolcs és Nagy Gábor ugyancsak kapott ajánlatot az elöljáróktól, csakúgy, mint Radó András, akinek előbbieknél egy évvel később, 2015 nyarán járna le kontratuksa.

“Radó remek szezont fut, így több külföldi együttes érdeklődését is felkeltett, akad köztük olyan is, amely konkrét vételi ajánlatot is tett – a csapat neve és az összeg nem publikus. Magyarországról nem érdeklődtek Andris iránt” – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője.

A Haladás az év utolsó fordulójában a Győri ETO otthonába látogat. Mindkét együttes 27 pontot gyűjtött eddig, a Hali a negyedik, az ETO az ötödik helyet foglalja el a tabellán.

A győriek győzelmére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.60, a Haladás vendégsikerére 5.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply