Félelmetes ellenfél vár a Dortmundra

2013. December 6. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Két héttel a Bayern Münchentől elszenvedett 3-0-ás vereség után újabb rangadó vár Jürgen Klopp együttesére a Bundesligában.
Marco Reus

Reusék győzelmük eseténe megelőzhetik a Leverkusent a tabellán.

A dortmundiak megtorpantak az utóbbi hetekben, a Wolfsburg és a Bayern elleni vereségekkel jelentősnek mondható, hétpontos hátrányba kerültek a hibátlanul menetelő címvédővel szemben, és már a Leverkusennel szemben is három egység a lemaradás. Ez utóbbi eltűnhet, de rossz esetben akár meg is duplázódhat szombat este, amikor éppen a Leverkusen lesz a dortmundiak ellenfele.

A gyógyszergyáriak kiváló idényt futnak, tizennégy bajnokijukból tizenegyet megnyertek, ami még akkor is szép teljesítmény, ha legutóbbi BL-meccsén csúfos, 5-0-ás vereségben szaladt bele a gárda a Manchester United ellen.

Jürgen Klopp, a dortmundiak szakvezetője szerint az ősz egyik legfontosabb meccse vár együttesére.

“A Leverkusen egyfajta eredménygép lett az elmúlt időszakban, hihetetlenül erős csapata van, pontrúgásokból pedig különösen veszélyes. Náluk is és nálunk is vannak sérültek, de erre nem foghatunk utólag semmit, meg akarjuk nyerni a meccset. A Leverkusen elleni meccsek minden évben a szezon egyik csúcspontját jelentik, a riválist legyőzni mindig különleges” – mondta Klopp a találkozó előtt.

Az előző idényben a Borussia mindkét meccsét megnyerte a Leverkusen ellen, ezeken összesen hat gólt szerzett. A dortmundiak szombati győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.33, a Leverkusen diadalára 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply