Csatárt keres a Burnley

2013. December 6. Friday in Angol Championship, Hírek

A Burnley kiválóan kezdte a szezont, az utóbbi hetekben azonban jelentősen visszaesett a formája, ráadásul legjobb csatárának kiesése is nehezíti a dolgát.
Sean Dyche

Sean Dyche csatárhiánnyal küzd az utóbbi napokban.

A Championship hétvégi fordulójában a tabella első helyéről az elmúlt fordulókban a harmadik pozícóba visszacsúszó Burnley a sereghajtó Barnsleyt fogadja. A találkozó kimenetele nem olyan egyértelmű, mint amilyennek a tabella mutatja, hiszen a Burnley a legutóbbi öt bajnokijából egyet sem nyert meg, ami óriási visszaesés annak fényében, hogy az első tizenhárom összecsapásából tizet megnyert a gárda.

A Barnsley utolsó, jelenleg vezetedzője sincs, viszont a hétközi fordulóban nyerni tudott, méghozzá idegenben, a tabella első harmadában tanyázó Brighton otthonában.

A Burnley helyzetét nehezíti, hogy legjobb csatára, az U21-es válogatott Danny Ings egy sérülés miatt nem léphet pályára a meccsen. A tíz bajnoki gólnál járó Ings már a hétközi fordulóban sem volt ott a mezőnyben, nélküle gólt sem tudott szerezni csapata, amely jelenleg egyetlen hadra fogható csatárában, Sam Vokesban bízhat.

“Januárban szét fogunk nézni a piacon, mert vannak posztok, ahol nem vagyunk meg létszámban” – jelentette ki Sean Dyche, a gárda menedzsere, aki nem titkolta, hogy támadóposzton próbál erősíteni az átigazolási időszak megnyitásakor.

Dyche ugyanakkor elégedett volt Vokes teljesítményével, aki több gólt is szerezhetett volna a Watford elleni, 0-0-ra végződő meccsen, de az ellenfél kapusa nagyszerű napot fogott ki.

A szombati meccs előtt a Burnley győzelmére 1.65 az odds, a döntetlenre 4.00, a három győzelemmel, öt döntetlennel és tíz vereséggel az utolsó helyen álló Barnsley diadalára 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply