Nem játszhat Candreva a spanyolok ellen

2016. June 26. Sunday in Hírek, UEFA EURO-2016

Antonio Candreva
Antonio Candreva nem léphet pályára az EB nyolcaddöntőjében, az olasz csatár combizom-sérülés miatt hagyja ki a címvédő elleni találkozót.

Az olasz válogatott első két csoportmeccsét megnyerve elsőként jutott be a legjobb tizenhat közé, ráadásul Antonio Conte csapata az utolsó találkozótól függetlenül első helyen kvalifikálta magát a kieséses szakaszba. Pechjükre az olaszok Spanyolországgal kerültek szembe a nyolcaddöntőben, a mérkőzésre hétfőn kerül sor Párizsban.

Az olasz válogatott az írek elleni mérkőzésen 1-0-s vereséget szenvedett, a szövetségi kapitány a találkozón több kulcsjátékosát is pihentette. Többek között Candreva sem lépett pályára, a középpályás sérülés miatt hagyta ki az utolsó csoportmeccset. A jelek szerint azonban nem épült fel a hétfői találkozó előtt időben, kihagyta az olasz válogatott szombati edzését is, Conte pedig már be is jelentette, hogy nem számolhat vele a spanyolok ellen. Candreva kezdő volt Belgium és Svédország ellen is, előbbi meccsen gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.

“Nagyon sajnáljuk, ami Antonióval történt, de ez a csapat 23 játékosból áll” – mondta Andrea Barzagli, az olaszok hátvédje.

Az olasz keretből többen is okkal maradtak ki az Írország elleni mérkőzésről, Federico Bernardeschi sérüléssel, Gianluigi Buffon pedig kisebb betegséggel küzdött, ám vasárnap mindketten részt vehetnek a válogatott nyolcaddöntő előtti utolsó foglalkozásán.

Az olasz válogatott továbbjutásának a szorzója 4.33, a döntetlenre 3.00, a spanyolok győzelmére 2.15. A két csapat négy éve kétszer is összecsapott egymással az Eb-n, akkor a csoportkörben 1-1-es döntetlen született, míg a döntőben Spanyolország 4-0-ra győzött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply