Úgy néz ki, hogy Nagy Ádám is kell a Leicester Citynek

2016. June 26. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek, Magyar válogatott, UEFA EURO-2016

Generic
A Leicester City tulajdonosi köre a hírek szerint 50 millió angol fontnyi pénzt különített el arra a célra, hogy a klub meg tudja tartani legjobb játékosait.

A vezetők nem tétlenkedtek, hiszen a hét közepén bejelentették, hogy négy évvel meghosszabbították Jamie Vardy szerződését, és reményüket fejezték ki, hogy ezzel a megállapodással végre elejét veszik minden pletykának.

A támadó iránt legintenzívebben az Arsenal érdeklődött, de a megállapodás értelmében az Eb után hazatérő klasszis aláírja új, 20 millió fontos szerződését, és 100 ezer fontot fog kapni hetente, ezzel a klub történetének legjobban kereső futballistája lesz.

De ezzel még nincs vége a veszélynek, hiszen a csapat többi ászára is komoly kérők lesnek. A francia válogatott N’Golo Kantét a Real Madrid, a Paris St-Germain, a Liverpool, a Manchester United és az Arsenal vinné, a klub most heti 80 ezer fontos fizetést kínálva marasztalja.

Ugyanez a helyzet Rijad Mahrezzel is, akit az Angol Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) a 2015–2016-os szezon legjobb játékosának választott, illetve az angol válogatott középpályás Danny Drinkwaterrel is, nekik egyaránt hatalmas fizetésemelést kínál a klub.

Van is hová fejlődni, tavaly a Leicester mindössze a 17. helyet foglalta el a Premier League fizetési táblázatán 57 millió fontos kiadással. Azonban a gazdag thai tulajdonosok a történelmi bajnoki cím után hajlandóak mélyebben a zsebükbe nyúlni, de persze csak úgy, hogy ne sértsék meg az UEFA pénzügyi fair play szabályait.

A nagy marasztalási lázban azért új játékosokat is igazolna a klub, a Daily Star szerint az egyik kiszemelt a Ferencváros válogatott középpályása, Nagy Ádám. A lap úgy tudja, hogy a bajnokcsapat mellett a Liverpool és a Chelsea is szívesen látná soraiban a 21 éves játékost, aki jelenleg a futball Eb-n szerepel a magyarokkal.

Legközelebb vasárnap Belgium ellen lép pályára, a nyolcaddöntőben a magyarok sikerére a szorzó 7.00, a döntetlenre 3.50, míg a belgák győzelmére 1.66.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply