Nem adja el legjobbjait a Blackburn

2014. January 5. Sunday in Angol Championship, Hírek

Gary Bowyer vezetőedzőnek valószínűleg nem kell megválnia legjobb játékosaitól, annak ellenére, hogy a klub elöljárói a fizetések csökkentéséről döntöttek.
Paul Robinson

Robinsonéknak szerényebb fizetéssel kell beérniük.

A Blackburn kiesése óta nem tudott meghatározó erővé válni a Championshipben, de jelenleg nem is tűnik reménytelennek a visszakerülés az élvonalba: a csapat a tizedik helyen áll a tabellán, de csak két pont választja el a play offot jelentő hatodik helytől.

A klub tulajdonosai szeretnék, ha a csapat mielőbb visszakerülne az élvonalba, de ugyanakkor faragni akarnak a kiadásokból is, a Blackburn ugyanis évről évre jelentős veszteséget termel.

“A vezetők csökkenteni akarják a fizetés jellegű kiadásokat, de szerencsére támogatják az erősítési terveket is. A tulajdonosok ambiciózusak, szeretnének mielőbb visszakerülni a Premiershipbe, ugyanakkor azt is elfogadják, hogy ez időigényes munka, és lépésről lépésre kell haladni. Nem helyeznek rám nyomást, tanultak az előző évben elkövetett hibákból, támogatnak a munkámban” – mondta a klubnál kialakult helyzetről Bowyer.

A klubvezetés támogatását mi sem bizonyítja jobban, hogy végleges szerződést kötöttek két korábbi kölcsönjátékossal, a Hullból érkező Tom Cairney-vel és a cardiffi Rudy Gestedével.

A nyáron a legmagasabb fizetésű futballisták közül többen távoztak, így Danny Murphy és Nuno Gomes is elhagyta a klubot, de néhány játékos még most is az ideálisnál magasabb bérért focizik a csapatban. Attól azonban a vezetőedző szerint nem kell tartani, hogy a kulcsemberek (Jordan Rhodes, Scott Dann) eladásával javít pénzügyi helyzetén a klub.

A Blackburn szombaton 1-1-es döntetlent játszott a Manchester Cityvel az FA-kupában, jövő hétvégén pedig a 22., vagyis kieső helyen álló Doncaster Roverst fogadja. A vendégek nem kezdték ilyen rosszul a szezont, de az előző hét bajnokijuk közül egyet sem tudtak megnyerni, a 21 megszerezhető pontból kettőt tudtak begyűjteni, így sodródtak a kieső zónába.

A Blackburn szombati győzelmére 1.57 az odds, a döntetlenre 3.75, a Doncaster diadalára 6.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply