Brit lap: megvenné Rooneyt a Chelsea

2014. January 5. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

“Rácsapna” Wayne Rooneyra a Chelsea, ha a Manchester United csatára nem jut dűlőre jelenlegi klubjával az új szerződés ügyében – írta a Mail on Sunday.

 

A konzervatív vasárnapi brit lap értesülése szerint a londoni labdarúgóklub 30 millió fontot (11 milliárd forintot) kínálna Rooneyért.

A Manchester United ebben a hónapban kezd előzetes tárgyalásokat Rooney képviselőivel az új szerződésről, de továbbra is “komoly kételyek” vannak azzal kapcsolatban, hogy a játékost sikerül-e maradásra bírni, ha a Premier League tabellájának hetedik helyén álló United nem jut be a Bajnokok Ligája-sorozatba – áll a brit lap cikkében.

A Mail on Sunday forrásai szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere “első számú célkitűzéssé tette” Rooney megszerzését.

A lap szerint ugyanakkor David Moyes, a Manchester United szakvezetője egyértelművé tette, hogy Rooney nem távozik az együttestől. Moyes, aki korábbi klubjánál, az Evertonnál is nevelte az ott felfedezett Rooneyt, a jövőben is kulcsszerepet szán a játékosnak a United színeiben – áll a Mail vasárnapi írásában.

gke \ bhi

MTI 2014. január 5., vasárnap 17:11

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply