A nehézségek ellenére sem változtak a franciák céljai

2014. June 10. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Hugo Lloris

Hugo Lloris Franck Ribery nélkül is mer nagyot álmodni.

Didier Deschamps-nak, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának az utolsó pillanatokban két cserét is végre kellett hajtania a világbajnokságra utazó keretben, de a szakember úgy véli, Franck Ribery kiválása ellenére sem változnak a célkitűzések.

 

A Bayern Münchens sztárjának nem jött rendbe a háta, de nem csak ő maradt le a brazíliai tornáról, hanem a Lyon középpályása, Clement Grenier is. Helyükre Deschamps a Montpellier karmesterét, Remy Cabellát és a Southampton középpályását, Morgan Schneiderlint hívta be.

“Ribery kiválásával egy igazi világsztárral lettünk kevesebbek” – mondta a franciák szövetségi kapitánya a L’Equipe-nek. “Minden nap találkozom a játékosokkal, így bármikor tudok velük beszélni az öltözőben. A keretnek van egy célja, amit Franck és Clement nélkül is el kell érnie. A többiek hasonló törekvésekkel csatlakoztak hozzánk.”

Hugo Lloris is hasonló véleményen van, mint a korábbi kiváló futballista.

“Csapatként kell reagálnunk a történtekre” – mondta a Tottenham Hotspur kapusa. “Francknak fontos szerepe van a francia válogatottnál, egy nagy játékos hatalmas felelősséggel. Tudtuk, hogy könnyen elveszíthetjük, hiszen számoltunk ezzel, ennek ellenére a célkitűzéseink nem változtak.”

A gallok vasárnap este Jamaicával játsszák utolsó felkészülési mérkőzésüket a világbajnokság előtt, majd hét nappal később már a brazíliai tornán lépnek pályára Honduras ellen. Franciaország győzelmét 1.16 szorzóval lehet megjátszani Jamaica ellen.

Többen is úgy vélik, a franciák képesek lehetnek jó eredményt produkálni a vb-n, tornagyőzelmükre 23.00 az odds. Deschamps csapata Honduras mellett Ecuadorral és Svájccal szerepel egy négyesben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply