Jó hírek Ronaldo kapcsán

2014. June 10. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo az elmúlt hetekben több sérüléssel is bajlódott, ám a legújabb hírek szerint a Real Madrid és a portugál válogatott klasszisának sokat javult a napokban az állapota.

 

Ronaldót már a klubszezon végén is több sérülés hátráltatta, ám a királyiak nem nélkülözhették a hajrában, így amikor csak lehetett, pályára lépett. Azonban a portugál válogatott edzőtáborában már több problémára is fény derült, a hírek szerint a támadó bal lábában a térde és a combizma is sérült, ezért az elmúlt napokban nem is edzett.

Sőt, sokak szerint az egész pályafutását veszélyezteti a portugál, ha sérülten is erőlteti a játékot a világbajnokságon. Ennek megfelelően Ronaldo nem lépett pályára sem a görögök, sem a mexikóiak elleni felkészülési meccsen, ám a portugál szövetség bejelentése szerint szombattól ismét teljes értékű munkát végezhet társaival.

További jó hír a portugálok számára, hogy korábban szintén sérült Raul Meireles is visszatérhet a keretbe, így a Fenerbahce játékosa előtt ia szabaddá vált az út a vb-re.

Ugyanakkor Paulo Bento szövetségi kapitánynak így is fájhat a feje, ugyanis Pepe továbbra is vádlisérüléssl szenved, és továbbra sem edzhet együtt a kerettel. A portugál válogatott a világbajnokság csütörtöki nyitánya előtt még egy felkészülési meccset játszik, mégpedig kedden Írország ellen.

A portugál válogatott Németországgal, Ghánával és az Egyesült Államokkal szerepel egy csoportban: az első mérkőzésen a németek győzelmének az oddsa 2.25, a döntetlenre 3.30, a portugálok sikerére 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply