Löw a klímához igazítja a csapatot

2014. June 10. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Joachim Low
Joachim Löw fejében még nincs kész kezdőcsapat a Portugália elleni első világbajnoki mérkőzésre, a németek szövetségi kapitánya azokat a játékosokat küldi pályára, akik a legjobban alkalmazkodnak a brazíliai körülményekhez.

 

A német válogatott szövetségi kapitánya sikeresnek értékelte a Nationalelf felkészülését, a nemzeti csapat már a saját maga részére tervezett és építtetett brazíliai szállásán várja a világbajnokság kezdetét. A németek kemény csoportban küzdenek az egyenes kiesés szakaszba kerülésért, a G csoportban Ghána, Portugália és az Egyesült Államok lesz Löw csapatának az ellenfele.

A németek első meccsüket június 16-án játsszák a portugálok ellen, a salvadori mérkőzés előtt a szövetségi kapitány elsősorban az akklimatizálódást tartja a legfontosabbnak. A brazíliai klíma megszokása komoly feladat az európai válogatottak számára, Löw szerint ez a körülmény sok mindent befolyásolhat, többek között a kezdőcsapat kialakítását is.

“Természetesen nagy vonalakban már készen van a fejemben a csapat, de a kezdőcsapatot csak annak fényében rakom össze, hogy kinek sikerül a legjobban hozzászokni a brazíliai körülményekhez. Nem tudjuk, hogy ki képes Brazíliában 90 percet játszani, lehetőleg hiba nélkül. Nagyban befolyásolhatja a játékot a délutáni hőség, biztos vagyok benne, hogy nem lesz olyan válogatott, amely egy csapattal játssza végig a vb-t” – jelentette ki Löw.

A németek győzelmének az oddsa 2.25, a döntetlenre 3.30, a portugálok sikerére 3.60 a szorzó. Arra, hogy a német válogatott továbbjut a G csoportból, 1.12 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply