Nagy eredményre készül az Újpest

2014. October 15. Wednesday in Egyéb, Hírek

Kabát Péter
A szezon során harmadszor is összecsap egymással az Újpest és a Videoton labdarúgócsapata, a felek a Ligakupa 4. fordulójában találkoznak ezúttal, és a lila-fehérek nagyon remélik, hogy esetleg hazai pályán meg tudják szakítani a fehérváriak szenzációs menetelését.

 

A Videoton a 2014-15-ös idényben még nem veszített pontot tétmérkőzésen, a bajnokságban tíz forduló után 30 ponttal áll az élen, és a Magyar Kupában, valamint a Ligakupában is három-három győzelemnél jár.

A felek idén kétszer már találkoztak, a szeptember 14-i bajnokin a Videoton 2-0-ra nyert, majd az október 7-i, szintén hazai pályán játszott Ligakupa-meccset 3-1-re hozta. Nebojsa Vignjevics vezetőedző arra az eredményre azért volt büszke, mert Banai Dávid, Holdampf Gergő, Szalánszki Bálint, Nebojsa Koszovics és még néhány játékos jóvoltából csak 19-20 éves játékosokat küldött pályára.

“Ezúttal várhatóan fiatalok és rutinos játékosok egyvelege alkotja majd a kezdőcsapatot, nagyon örülnénk, ha sikerülne legyőzni Magyarország veretlen csapatát” – nyilatkozta a szerb szakember. “Legutóbb a fiatal csapatom már megmutatta mire képes, kikaptunk ugyan, de az első félidőben számos helyzetet kidolgoztunk és komoly ziccereink voltak” – tette hozzá.

A fehérváriak védője, Heffler Tibor elmondta, kiválóan érzi magát klubjában, és keményen dolgozik azért, hogy a bajnokságban is egyre több szerephez jusson. Szerinte az Újpest ellen mindig presztízs játszani.

“Az újpestiek a fehérvári Ligakupa-meccsen és a bajnokság eddigi szakaszában is bizonyították, hogy nagyon erősek, de nekünk csak magunkkal kell foglalkoznunk. Minden meccsen nyerni szeretnénk, így biztos vagyok benne, hogy a Megyeri úton is nagyon jó mérkőzést láthatnak majd a nézők.”

Az Újpest hazai győzelmére 3.00 az odds, a döntetlenre 3.60, míg a Videoton idegenbeli sikerére 2.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply