A mumushoz látogat a Győr

2014. May 17. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Noha a bajnoki címre hajt a Győr, a Kaposvár pedig sereghajtóként már biztosan kiesett az élvonalból, nem lesz könnyű dolga a címvédőnek a Rákóczi otthonában szombaton este a labdarúgó NB I-ben.
Ferenc Horvath

Az ETO győzelmével bebiztosíthatja a második helyét.

A címvédő Győrnek még van esélye a bajnoki címre, noha két fordulóval a vége előtt a Debrecen három pont előnnyel vezeti a tabellát. A Győrnek ezért mindenképp nyernie kell szombaton, amikor a már biztosan kiesett sereghajtót, a Kaposvárt fogadja. Horváth Ferenc, a győriek vezetőedzője alaphangon arra készül, hogy az ezüstérmet megnyerje a csapattal, ezt már szombaton megteheti, az aranyéremre csak ezután gondol, ha lesz rá lehetőség.

“Tudjuk, hogy ez a mérkőzés már nem befolyásolja a Kaposvár sorsát, ez ugyanúgy elsülhet számunkra jól, mint rosszul. Mi nagyon komolyan szeretnénk venni, hiszen ha nyerni tudunk, akkor az utolsó fordulóban hátrafelé már nem kell néznünk. Szeretnénk bebiztosítani a második helyünket, és ha netán a Debrecen a hibázna, akkor semmiképpen se dőljön el az utolsó forduló előtt a bajnoki cím” – fogalmazott Horváth.

A Győr vezetőedzője hozzátette, hogy az utóbbi időben volt úgy, hogy jó játékkal nyerték a meccseket, volt úgy, hogy kevésbé jó játékkal, és volt olyan is, amikor extrém időjárási körülmények között kell helytállniuk, de mindegyiküket sikerült megoldani, így ha szombaton is rossz idő lesz, Horváth bízik abban, hogy ez nem hat majd ki a csapat teljesítményére.

A győriek sorozatban hatodik győzelmükre készülnek a bajnokságban, de a Kaposvár ellen valahogy nem megy mindig annyira jól a Rába-parti együttesnek, a legutóbbi 14 bajnokiból hétszer a Győr nyert, két döntetlen mellett öt kaposvári győzelem a mérleg, a gólkülönbség pedig 18-17 a Rákóczi javára. Legutóbb, amikor Kaposváron játszott egymással a két csapat, akkor a Győr nyert 2-1-re.

A Győr mostani győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.33, a hazai pályán játszó Kaposvár sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply