Mourinho szerint Angliának van esélye a vb-n

2014. March 7. Friday in Egyéb, Hírek

A Chelsea menedzsere nem érti, hogy a szigetországi közvélemény miért írja le a vb-re készülő angol válogatottat, amely szerdán Daniel Sturridge találatával 1-0-ra nyert Dánia ellen.
Jose Mourinho

Mourinho szerint indokolatlanul írják le az angolokat.

Az angol válogatott nyári világbajnoki szereplését megelőzően rengeteg kritika érte Roy Hodgsont és csapatát. A háromoroszlános válogatott eddigi világbajnoki részvételei nem túl meggyőzőek, ráadásul a közvélemény a jelenlegi együttest sem tartja elég ütőképesnek.

Az angol válogatott a brazíliai eseményen ráadásul nehéz csoportban küzdhet a továbbjutásért, az Uruguay, Costa Rica, Olaszország trió kemény küzdelmet ígér előzetesen is Hodgson csapata számára.

Jose Mourinho ugyanakkor nem ért egyet a kétkedőkkel, a Chelsea menedzsere szerint akár még a végső győzelemre is esélyes lehet a szigetországi nemzeti csapat.

“Mindenki azt mondja, ha felmerül a nyári világbajnokság Anglia kapcsán, hogy “nem, nem, nem”, én pedig mindig visszakérdezek, hogy “de miért nem?”. Egyszerűen nem értem, hogy miért ne nyerhetne Anglia” – jelentette ki Mourinho azok után, hogy az angol válogatott szerdán 1-0-ra legyőzte Dániát. A barátságos meccs egyetlen gólját a Liverpool gólvágója, Daniel Sturridge szerezte a 82. percben.

A Chelsea mestere szerint a játékosok a legjobb klubokban pallérozódnak, mind megfelelnek a legrangosabb európai kupasorozat, a BL elvárásainak is, így minden adott lehet a sikeres szerepléshez.

Az angol válogatott június 14-én csap össze Olaszországgal a világbajnokság csoportküzdelmei során: az angolok sikerének az oddsa 3.00, a döntetlenre 3.00, az olaszok győzelmére 2.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply