Nincs titka a liverpooli sikerpárosnak

2014. March 7. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Luis Suarez és Daniel Sturridge ebben a szezonban összesen 45 gólt szerzett, nem csoda, hogy az uruguayi klasszis maradéktalanul elégedett liverpooli éktársával.
Daniel Sturridge

Sturridge kirobbanó formában futballozik idén.

A duó egészen elképesztően eredményes szezont produkál idén, és ezzel kulcsszerepet vállal abban, hogy Brendan Rodgers együttese még harcban áll a bajnoki címért folytatott küzdelemben. Suarez és Sturridge 45 góllal segítette csapatát ebben a szezonban, az uruguayi szerint az ő eredményességét is segíti, hogy csatártársára éppúgy figyelnek a védők, mint rá.

“Nincs titok, a kettősünkben az a legjobb, hogy a védők már nem csak arra figyelnek, hogy Suarez mit csinál. Folyamatosan helyet csinálunk egymásnak, és a csapattársaknak, ha valamelyikünket fogják, az azt jelenti, hogy mások viszont szabadok” – elemezte a Liverpool támadójátékát Suarez.

Suarez társa kapcsán azt is megemlíti, hogy fontos szerepe van az öltözői jókedv fenntartásában, az uruguayi szerint Sturridge a pályán és azon kívül is kulcsfigura Liverpoolban. A támadó társa portugál és spanyol nyelvtudását emelte ki, mint az öltözői jókedv megalapozóját.

A Liverpool félelmetes csatárkettőse legközelebb március 16-án bizonyíthat, nem is akármilyen találkozón, a második helyezett liverpooliak a címvédő, 7. helyezett Manchester United otthonában lépnek pályára: a hazai győzelem oddsa 2.45, a döntetlenre 3.25, a vendégek sikerére 2.87 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz meccséből nyolcon hazai győzelem született, legutóbb 2012 őszén a Manchester United tudott nyerni idegenben.

A két gárda őszi bajnokiját a Liverpool, Ligakupa-összecsapását pedig a Manchester United nyerte 1-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply