Wilshere törés miatt hat hétre kidőlt

2014. March 7. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Wilshere az angol válogatott szerdai barátságos meccsén hajszálrepedést szenvedett el a bal lábában, az előzetes várakozások szerint legalább hat hét pihenő vár rá.
Jack Wilshere

Veszélybe kerülhet Wilshere vb-szereplése is.

Az angolok Dánia elleni barátságos meccsét a szigetországi válogatott nyerte 1-0-ra, a meccsen pályára lépett Jack Wilshere, az Arsenal középpályása is. A támadó a Liverpool védőjével, Daniel Aggerrel csapott össze a 13. percben, az ütközésnél megsérült a bal lába. Wilshere nem kért cserét, sőt, több mint egy órán át még a pályán volt.

A meccs után kiderült, hogy egy hajszálvékony repedés alakult ki a jobb lábának egyik csontjában, ami miatt hetekre kidőlt a sorból. Az előzetes jelentések szerint az Arsenal válogatott játékosára legalább hat hét pihenő vár, vagyis legjobb esetben a szezon hajrájában csatlakozhat társaihoz, legrosszabb esetben azonban még a vb-szereplés is veszélybe kerülhet.

“Jack Wilshere törést szenvedett a bal lábában a dánok elleni találkozón, az első orvosi vizsgálatok szerint egy olyan helyen történt a sérülés, ahol korábban nem volt problémája a játékosnak” – szól a hivatalos tájékoztatás.

Az Arsenal a hétvégén a középpályás nélkül fogadja az Evertont az FA-kupában, a szombati mérkőzés kapcsán a londoniak győzelmének az oddsa 1.85, a döntetlenre 3.60, a liverpooliak sikerére 4.75 a szorzó.

A két csapat elmúlt három összecsapása döntetlennel zárult, az Everton legutóbb 2007-ben tudta legyőzni az Arsenalt.

A két klub összesen 187 meccset játszott le egymás ellen, az Arsenal 92-szer győzött, az Everton 54 alkalommal nyer, míg 41 találkozó döntetlennel végződött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply