A Juventus tárgyalni kezd Contéval

2014. March 7. Friday in Hírek, Olasz Serie A

A Juventus vezetői bejelentették, hogy hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek Antonio Conte vezetőedzővel, abban a reményben, hogy sikerül meghosszabbítani a szakember szerződését.
Antonio Conte

A bajnokság végeztével kezdődnek meg a tárgyalások Contéval.

Conte jelenlegi kontraktusa 2015 nyarán jár le, de a torinói klubvezetők szeretnék minél előbb bebiztosítani a vezetőedző hosszú távú maradását. A szakember iránt több külföldi klub is élénken érdeklődik, ezért az olasz lapok már el is kezdtek pletykálni Conte távozásáról, a Juve elöljárói azonban megnyugtatták a szurkolókat, szerintük a szakember hamarosan aláírja a folytatásról szóló megállapodást.

“Nincs semmi probléma vagy távolság köztünk, ideális a viszony Conte és a vezetőség között. Jelenleg arra koncentrálunk, hogy elérjük a történelmi mesterhármast, vagyis sorozatban harmadik bajnoki címünket” – mondta Giuseppe Marotta klubigazgató.

A hírek szerint a bajnokság végeztével azonnal elkezdődnek a tárgyalások a felek közt, és a Juventus csak akkor lehet bajban, ha Conte úgy dönt, új kihívásokat keres, és külföldön folytatná pályafutását.

A Juventus jelenleg 11 ponttal vezeti a bajnokságot a második helyezett Roma előtt, múlt héten az AC Milan otthonában tudott nyerni 2-0-ra. A következő ellenfél a Fiorentina lesz hazai pályán, a Juventus győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.60, a firenzeiek diadalára 7.50 a szorzó.

A Fiorentina jelenleg a negyedik helyen áll, de hátránya tetemes, hét pontos a harmadik, már BL-indulást érő helyen tanyázó Napoli mögött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply