Balotelli nagyon akar játszani

2014. March 7. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli nagyon reméli, hogy mihamarabb visszatérhet vállsérülése után, de a támadó is tudja, hogy az utolsó szót a Milan orvosai mondják majd ki.

 

Mario Balotelli

Balotelli már nagyon várja a visszatérést.

A Milan támadója immár több mint két hete sérült, az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsén szenvedett vállsérülést. A csatár egy ütközés után rosszul ért földet, azonnal fájlalta jobb vállát, de még a pályán maradt. A meccs után kiderült, hogy ugyan a sérülés nem komoly, de a zúzódás miatt a piros-fekete alakulat hetekig nem számíthat a labdarúgóra.

Clarence Seedor nagyon reméli, hogy Balotelli a napokban ismét edzésbe állhat, és ez egyben azt is jelenti, hogy a szombati bajnoki fordulóban pályára léphet. A holland szakember csak néhány percre szeretné a pályán tudni az olasz válogatott csatárt, ez ugyanis nagy valószínűséggel azt jelentené, hogy Balotelli vállalni tudja majd a játékot az Atletico Madrid elleni visszavágón.

Balotelli már nagyon türelmetlen, de tudja, hogy felesleges kockázatot nem szabad vállalnia.

“Minden erőmmel azon vagyok, hogy szombaton játszani tudjak. Nem bírom ki tovább, lehetetlen” – mondta elkeseredetten a támadó, aki azonban azt is hozzá tette, hogy az orvosok mondják ki az utolsó szót.

A 10. helyezett Milan az olasz bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján a 15. pozícióban álló Udinese otthonába látogat: a hazai győzelem oddsa 3.00, a döntetlenre 3.25, a vendégek sikerére 2.37 a szorzó. A két csapat ebben a szezonban már kétszer is összemérhette erejét, a bajnokság őszi szakaszában a Milan hazai pályán 1-0-ra nyert, míg az Olasz Kupában az udinei egyesület 2-1-es idegenbeli győzelemmel jutott tovább.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply