Hernandez megsérült

2014. March 7. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

A Manchester United mexikói labdarúgója sérülést szenvedett a Nigéria elleni mérkőzésen, egyelőre nem lehet tudni, mennyi ideig nem állhat csapata rendelkezésére.

 

Javier Hernandez

Hernandez megúszhatja kihagyás nélkül a sérülést.

Javier Hernandez kezdő volt a szerdai válogatott találkozón, de már a félidőben le kellett cserélni. A mexikói játékos az első játékrészben összeütközött a nigériaiak kapusával, s az összecsapás után éles fájdalmat érzett a térdében. Hernandezt rögtön a meccs után megvizsgálták, és kisebb sérülést diagnosztizáltak nála, ami miatt a támadón csütörtökön további vizsgálatokat végeztek el.

“Nagyon fájt a térdem, nem tudtam rendesen terhelni. Egy ütközésnél az ellenfél kapusa ráesett a lábamra, emiatt nem lehetetlen volt tovább játszani.omMost a vizsgálatok eredményeire várunk” – emlékezett vissza a csatár a Vincent Enyeamával történt ütközésre.

A mexikói válogatott orvosa azonnal megnyugtatta a kedélyeket, szerinte Hernandeznek nem kell meccset kihagynia.

“Szerencsére nem volt korábban hasonló sérülése, a fájdalom pedig ilyenkor természetes. Egy kis zúzódást szenvedett a térdében, de remélhetőleg szakadásról nincs szó” – jelentette ki Jose Guadalupe Vazquez.

A Manchester United az angol bajnokság 29. fordulójában a West Bromwich Albion otthonában lép pályára: a 17. birminghami alakulat szombati sikerének az oddsa 4.75, a döntetlenre 3.75, a 7. helyezett manchesteriek sikerére 1.83 a szorzó.

A WBA elmúlt öt bajnokiján nem nyert, míg a címvédő két győzelme mellett kétszer ikszelt, egyszer pedig kikapott.

A két csapat őszi összecsapását a WBA nyerte 2-1-re idegenben, míg az elmúlt szezon birminghami összecsapása tízgólos döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply