Klose nem aggódik

2014. March 7. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Miroslav Klose

Miroslav Klose római szerződése a nyáron jár le, ám még nem biztos, hogy elhagyja a Laziót, ám alakuljon bárhogy is a német válogatott játékos sorsa, nem aggódik, mert rengeteg ajánlatot kapott az utóbbi időben.

 

Klose jövője továbbra is bizonytalan, a német válogatott labdarúgó szerződése a nyáron lejár a Lazióval, és egyelőre még nem dőlt el, hogy hol folytatja a pályafutását. A veterán támadó hosszú karrierje során mindössze öt klubot erősített, a Homburg után a Kaiserslautern, majd a Werder Bremen és a Bayern München játékosa volt, 2011-ben került Rómába.

Az olasz szurkolók azonnal megszerették az immár 35 éves csatárt, aki mostanáig 75 bajnokin eddig 34 gólt szerzett. Klose jelenlegi kontraktusa a nyáron jár le az olasz fővárosi egyesülettel, és egyelőre nem tudja, mi lesz utána.

“Két, három évig még képes vagyok ezen a szinten játszani. És hála Istennek, még mindig nagyon sok ajánlat érkezik irántam” – jelentette ki Klose, aki ugyanakkor azt is elárulta, hogy a sajtó rossz nyomon jár, amit eddig magáról olvasott, az nem volt igaz.

A 8. helyezett Lazio a hétvégén a 13. Atalantát fogadja az olasz bajnokság 26. fordulójában: a rómaiak sikerének az oddsa 1.57, a döntetlenre 3.80, a bergamóiak győzelmére 6.00 a szorzó. Arra, hogy Klose megszerzi 7. bajnoki találatát, a szorzó.

A két együttes őszi bajnokiját az Atalanta 2-1-re nyerte hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply