Messi visszatérését már nagyon várták az argentinok

2016. March 23. Wednesday in Egyéb, Hírek

Lionel Messi
Az argentin válogatott meglehetősen gyengén kezdte a dél-amerikai vb-selejtező sorozatot, de Lionel Messi visszatérésével megkezdődhet a várt javulás.

Az argentinok első három vb-selejtezőjükön mindössze két pontot gyűjtöttek be, az Ecuador elleni hazai vereség után Paraguayjal és Brazíliával is döntetlent játszottak. A legutóbbi fordulóban, Kolumbiában sikerült 1-0-ra nyerni, de négy kör után még mindig csak a hatodik helyet foglalja el a csapat a dél-amerikai selejtező csoportban.

Magyar idő szerint pénteken hajnalban Chilében javíthat Argentína, és ezen a találkozón már pályára léphet Lionel Messi is, aki az eddigi meccseket korábbi sérülése miatt kénytelen volt kihagyni.

“Nagyon megkönnyebbültünk, hogy Leo is itt lehet velünk, ő kulcsjátékosa a csapatunknak, nagyszerű élmény vele együtt futballozni. Szokatlan helyzetben vagyunk, mert az argentin válogatottól elvárás, hogy az élmezőnyben foglaljon helyet, de a riválisok folyamatosan fejlődnek, ezért egyre nehezebb a dolgunk” – mondta Sergio Agüero, aki maga is kihagyta a legutóbbi két vb-selejtezőt, de most várhatóan kezdő lesz a chileiek ellen.

A Copa America-címvédő Chile egy hellyel megelőzi jelenleg Argentínát, két győzelem után Kolumbiával 1-1-es döntetlent játszott, majd 3-0-ra kikapott Uruguayban.

A chileiek sikerére a szorzó 3.10, a döntetlenre 3.10, az argentin győzelemre 2.40.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply