Gólerősségén javítana Spanyolország válogatottja

2016. March 23. Wednesday in Egyéb, Hírek

Aritz Aduriz
Az Európa-bajnokságra készülő Spanyolország válogatottja csütörtökön az olaszok otthonában játszik felkészülési mérkőzést.

A spanyol válogatott kerethirdetésekor néhány meglepetést is felfedezhettek a szurkolók, kimaradt például Diego Costa, aki a válogatottban nem mutatott jó formát az utóbbi időszakban, bekerült azonban a 35 éves Aritz Aduriz, aki az Athletic Bilbao színeiben ontja a gólokat az elmúlt hónapokban.

“Nem azért hívtam be Adurizt, mert nyomás lenne a rajtunk a kevés szerzett gól miatt, hanem azért, mert kiérdemelte a kerettagságot az elmúlt időszakban. Nem hiszem, hogy egyéni problémák lennének a támadókkal, sokkal inkább csapatszinten dől el, mennyi gólt szerzünk. Gyorsabb átmenetekre van szükségünk, a támadójátékunkon kell csiszolni” – jelentette ki Vicente del Bosque szövetségi kapitány.

Sergio Busquets ujjtörése miatt nem lehet ott a csapatban, így megnyílhat az út egy másik Barca-középpályás, Sergi Roberto előtt, hogy első alkalommal lépjen kezdőként pályára a nemzeti csapatban.

Az olasz válogatottnál Antonio Conte két újoncot is behívott a keretébe, a firenzei Federico Bernardeschi és a Napoliban futballozó Jorginho is esélyt kap, hogy bizonyítsa, az Európa-bajnokságon is helye lehet az együttesben.

A csütörtöki mérkőzésen az olaszok győzelmére a szorzó 3.10, a döntetlenre 3.20, a spanyol diadalra 2.40.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply