A horvátok ellen is a fegyelem a kulcs

2016. March 23. Wednesday in Egyéb, Hírek, Magyar válogatott

Dzsudzsák Balázs
Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott szombaton játssza le idei első nemzetközi mérkőzését, az ellenfelek a horvátok lesznek a Groupama Arénában.

Brend Storck szövetségi kapitány erős ellenfeleket kért az Eb-felkészülésre, és kívánsága teljesült is, a horvát és a német válogatott már biztosan ellenfele lesz a magyar csapatnak, és a labdarúgó-szövetség ígérete szerint az egyelőre ismeretlen harmadik tavaszi ellenfél is komoly játékerőt képvisel majd.

Szombaton, a horvátok ellen nem a magyar válogatott lesz az esélyes, még akkor sem, ha a vendégek jelenlegi legnagyobb sztárja, a Barcelonában szereplő Ivan Rakitic sérülése miatt nem tud eljönni a budapesti találkozóra. A magyar játékosok szerint nem az ellenfél játékosainak klubját kell nézni, amikor a mérkőzésre készülnek, hanem azzal kell foglalkozni, hogy ugyanaz a fegyelmezett játék jellemezze a csapatot, mint novemberben, a Norvégia elleni meccseken.

“Már minden kerettag nagyon várta, mikor játszhat ismét a nagyszerű hazai közönség előtt a válogatottban. Barátságos, de nagyon fontos összecsapás vár ránk a horvátok ellen, ugyanazzal az alázattal és fegyelmezett játékkal kell előrukkolnunk, mint a norvégok elleni pótselejtezőkön” – mondta Dzsudzsák Balázs a válogatott sajtótájékoztatóján.

A magyar válogatottból is hiányoznak néhányan sérülés miatt, Lovrencsics Gergő haza sem utazott az edzőtáborba, és bokafájdalmai miatt várhatóan Kádár Tamás sem tudja vállalni a játékot szombaton.

A magyar válogatott győzelmére a szorzó 3.60, a döntetlenre 3.50, a horvátok diadalára 2.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply