Messi mindent feladna a vb-címért

2014. July 13. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Lionel Messi
A négyszeres aranylabdás szerint a világbajnoki cím minden egyéni elismerésnél többet ér, Lionel Messi inkább lenne világbajnok, mint aranylabdás.

 

Lionel Messi páratlan karrierjét hatalmas sikerek övezik, a Barcelonával hat bajnoki címet nyert, háromszor pedig elhódította a Bajnokok Ligája-trófeát. A világ egyik legjobbjának tartott argentin labdarúgó az elmúlt években rengeteg egyéni elismerést kapott, többek között négyszer nyerte el az Aranylabdát.

A támadó nagyon vágyik a világbajnoki címre, egy nappal a Németország elleni döntő előtt kijelentette, hogy minden elismerésnél többet érne a vasárnapi diadal.

“Minden egyéni díjnál fontosabb a világbajnoki cím. Én inkább lennék világbajnok, mint aranylabdás. Focistaként a vb-győzelem a legfontosabb, ez olyasmi, amiről gyerekkora óta álmodik az ember, és ez a vágy sosem csökken. Korábban sokat beszélgettem barcelonai csapattársaimmal, akiket arról kérdeztem, hogy mit éreztek, amikor a magasba emelték a trófeát, de persze az ilyesmit nem lehet elmondani. Vasárnap mindent megteszünk azért, hogy ez az álom valóra váljon” – mondta eltökélten Messi.

Messi eddig négy gólt szerzett a brazíliai seregszemlén, és ezzel a hatgólos James Rdríguez és az ötgólos Thomas Müller mögött Neymarral holtversenyben a harmadik a góllövőlistán.

Németország rendes játékidőben elért sikerének az oddsa 2.30, a döntetlenre 3.25, Argentína 90 perc alatt kiharcolt győzelmére 3.60 a szorzó. Arra, hogy Messi gólt szerez a döntőben, 2.60 az odds.

Németország az elődöntőben 7-1-re verte Brazíliát, míg Argentína tizenegyesekkel múlta felül Hollandiát.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply